Praktische informatie

De cursussen kennen een bepaalde opbouw, zodat je in de loop van de jaren complementaire zorg leert integreren in de beroepsuitoefening. 

Na het volgen van de basiscursus kunt u zich opgeven voor het Deskundigheidsdomein Complementaire Zorg binnen het Kwaliteitsregister.

Formulier voor inschrijven cursus

Train de trainer

Hoe ontwerp je een aantrekelijk onderwijspakket voor studenten over complementaire zorg? In onze docentengroep zijn er een aantal docenten die veel ervaring hebben in het onwikkelen van onderwijs in master, HBO, MBO en gespecialiseerde opleidingen.
Wij helpen u graag om een goed programma te maken, gebaseerd op evidence. Onze docenten kunnen eventueel ook de lessen verzorgen, maar wellicht wilt u de deskundigheid bij uw eigen docenten vergroten? Dan trainen wij graag collega's in het verzorgen van lessen over complementaire zorg.

Informeert u hier naar de mogelijkheden 

Gast docent nodig?

Niet iedereeen heeft de deskundigheid om onderbouwd les te geven over complementaire zorg.
Onze docenten hebben jarenlange ervaring en geven dikwijls lessen in initiële opleidingen (ROC's, HBOV's, faculteiten geneeskunde), gespecialiseerde opleidingen en in instellingen. Het kan gaan om een korte presentatie van 3 uur, tot lesblokken van bijvoorbeeld 10 weken. Uw wensen worden besproken en het lesprogramma wordt aan gepast aan de opleidingstructuur.

Ook kunnen wij bekende en ervaren en sprekers aanbevelen voor congressen, symposia en dergelijke.

Informeert u hier naar de mogelijkheden